Slovenske narodne pesmi

Zbiramo in pripravljamo že od leta 1998

Ansambel SICER

Ansambel SICER si je ime nadel iz začetnic imena in priimka ustanovitelja in vodje ansambla SI-mona CER-rarja. Delujemo od leta 1998, do nedavnega v sestavu klasičnega kvinteta s pevko in pevcem. V novem sestavu se predstavljamo kot trio s pevcem in pevko, z bogatim programom izbranih melodij; tako narodnozabavnih kot zabavih. Na željo poslušalcev oziroma organizatorja še vedno lahko nastopamo v kvintetovski zasedbi. 

več...

Ansambel Mihe Dovžana

Miha Dovžan (1943) je naš najbolj znan citrar. Nastopal je s svojim ansamblom (Ansambel Mihe Dovžana) in posnel glasbo za več filmov med drugim Moja draga Iza in najbolj znan film Cvetje v jeseni (skladatelj Urban Koder).

več...

Ansambel Pogum

Narodno zabavni ansambel Pogum nastopa in nas zabava že vrsto let. Pogumni fantje so Andrej (kitara, vokal), Mitja (kontrabas, bariton, vokal), Dejan (harmonika, klaviature), Emil (kitara, vokal) in Darko (vokal, bobni).

več...

Modrijani

Modrijani so štiričlanska fantovska glasbena zasedba, ki deluje od leta 2000 ter igra in ustvarja na področju narodnozabavne glasbe, z "a cappella" prepevanjem pa ohranjajo tudi slovensko ljudsko glasbeno izročilo.

več...

Velikost pisave
Kontrast
0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino