Skeniraj in poslušaj

Pogoji uporabe

Avtorske pravice

Lastnik portala www.narodne-pesmi.si je Zavod Inter-m.

Vsebin, ki so objavljene na spletnem portalu www.narodne-pesmi.si se ne sme ponovno objavljati, prepisovati ali reproducirati v kakršnekoli namene, razen če je to dovoljeno s strani lastnika portala in je z njim to tudi dogovorjeno. V primeru dogovora se morajo navajati viri in ohranjati avtorske pravice. Kakršnokoli zlorabljanje vsebin iz www.narodne-pesmi.si je kaznivo.

Varovanje zasebnosti

Za uporabo nekaterih delov portala www.narodne-pesmi.si je potrebna prijava z uporabniškim imenom in  geslom. S prijavo se strinjate, da se vaši osebni podatki, ki ste jih posredovali ob pridobitvi uporabniškega imena in ob uporabi portala www.narodne-pesmi.si, lahko uporabijo v naslednjih primerih in na načine kot sledi:

 • Lastnik portala bo vaše osebne podatke skrbno varoval, ohranjal vašo zasebnost in jih ne bo posredoval tretjim osebam. Z njimi bo ravnala v skladu z Zakonom o varstvu podatkov in drugo zakonodajo, ki ureja to področje
 • Osebni podatki se bodo uporabljali v namene obveščanja in ponujanja še drugih / novih storitev na portalu www.narodne-pesmi.si.
 • Z registracijo na spletnih straneh podate tudi dovoljenje za prejemanje informativnih sporočil

Posebnosti

Lastnik portala bo poskusil zagotavljati čim bolj verodostojne informacije, vendar ne prevzema nobene odgovornosti za (ne)točnost ali (ne)popolnost informacij. Prav tako ne prevzema odgovornosti za točnost in zanesljivost podatkov drugih, prevzetih vsebin, nad katerimi nima nobenega nadzora. Upravljavec strani www.narodne-pesmi.si. in njegovi lastniki ne odgovarjajo za kakršnokoli posredno ali neposredno škodo, vključno z morebitnim izgubljenim dobičkom ali kakršnokoli drugo materialno ali finančno škodo, ki bi nastala zaradi prekinitve dostopa, izbrisa vsebine ali napak v delovanju spletne strani, kot tudi ne jamčijo za uspešnost uporabe omenjene strani.

Uporaba storitev v kakršnekoli nezakonite namene ni dovoljena.

Pogoj za uporabo spletnega portala Slovenske narodne pesmi in aplikacij, ki jih omogoča, je vaše jamstvo, da ne boste uporabljali spletnega portala in njegovih aplikacij za dejavnosti oz. vsebine, ki so v nasprotju z zakonodajo Republike Slovenije ali prepovedane s temi pravili in pogoji.

Lastnik portala v nobenem primeru ni odgovoren za kakršnekoli neprimerne ali nezakonite vsebine, ki jih kot uporabnik z uporabo spletnega portala Slovenske narodne pesmi objavite na spletnih straneh, prav tako tudi ne za točnost in ažurnost oglasov in podatkov.

Kot uporabnik spletnega portala Slovenske narodne pesmi se zavezujete, da NE BOSTE:

 • objavljali oglasov, ki vsebinsko ne ustrezajo spletnemu portalu
 • oznanjali, objavljali, razglaševali, nalagali, distribuirali ali razširjali kakršnihkoli neprimernih, neumestnih, sramotnih, škodljivih, poniževalnih, obrekljivih, opravljivih, posegajočih v tuje pravice, netočnih, opolzkih, obscenih, vulgarnih, nespodobnih, k nestrpnosti pozivajočih ali protizakonitih vsebin, informacij, imen ali drugih podatkov
 • nalagali in objavljali povezav na datoteke, ki vsebujejo material zaščiten z avtorskimi pravicami, zakoni o varovanju osebnih podatkov ter drugimi zakoni, ki kakorkoli omejujejo in prepovedujejo javno oznanjanje, objavljanje, razglašanje, nalaganje, distribucijo ali razširjanje razen v primeru, ko imate za to zakonsko pravico ali pa ste takšno pravico pridobili s pogodbo
 • nalagali in objavljali povezav na datoteke, ki vsebujejo viruse, poškodovane datoteke ali kakršnekoli druge programe ali vsebino, ki lahko uniči ali poškoduje računalniško strojno ali programsko opremo
 • izvajali in posredovali “verižnih pisem”, piramidnih shem ali SPAM sporočil
 • z uporabo spletnega portala snemali in razširjali katerekoli datoteke ali informacije, ki je bila naložena ali objavljena s strani drugih uporabnikov in za katere veste oz. bi morali vedeti, da so v nasprotju s temi pravili oz., da v skladu z zakonom ne smejo biti razširjane
 • obrekovali, opravljali, očrnili, psovali, nadlegovali, žalili, zalezovali, grozili ali kako drugače kršili pravic (kot npr. pravice do zasebnosti) drugih
 • ponarejevali ali brisali podpise ali druge identifikacijske znake drugih uporabnikov, pravna ali druga opozorila, oznake o lastnini, oznake o virih ali druge označbe
 • preprečevali in ovirali druge pooblaščene uporabnike pri uporabi spletnega portala in na njem dosegljivih storitev, če za to nimate izrecnega dovoljenja s strani lastnika oz. upravljalca spletnega portala
 • nezakonito objavljali osebnih podatkov drugih oseb
 • na kakršenkoli drugačen način posredovali neprimerne vsebine ali uporabljali spletnega portala na nedovoljen ali neprimeren način

Odgovornost za vsebine

Zavedate se, da ste odgovorni za vsako informacijo, sporočilo in vsebino, ki jo objavite s pomočjo spletnega portala Slovenske narodne pesmi.

Za kakršnokoli vsebino, informacijo ali sporočilo, ki je v nasprotju z določili prejšnje točke in jo želite vseeno objaviti morate najprej pridobiti dovoljenje lastnika spletnega portala Slovenske narodne pesmi, ki pa ne more dati dovoljenja za objavo protizakonitih vsebin.

Lastnik spletnega portala in od njega pooblaščene osebe nimajo nobene obveze nadzorovati vsebin, ki jih objavljate kot uporabnik spletnega portala Slovenske narodne pesmi.


Pravice in dolžnosti registriranih uporabnikov na portalu www.narodne-pesmi.si

Registrirani koristniki portala www.narodne-pesmi.si, ki bodo sami vnašali vsebine za svojo promocijo in vsi ostali, so sami in v celoti odgovorni za obliko in vsebino objavljenega besedila.

Lastnik portala ne bo objavljal vsebin, ki so v kakršnemkoli pogledu neprimerne, žaljive, sovražne osnove.

Lastnik portala v nobenem primeru in pod nobenimi pogoji ni odgovoren in se distancira od vsebin, ki jih lahko objavljajo uporabniki – komentarji, odprte teme in vprašanja, druge vsebine. Tovrstna mnenja, sporočila in vsebine niso odraz mnenja lastnika portala.

Lastnik portala od uporabnikov pričakuje, da so vsebine, komentarji in druge vsebine, ki jih posredujejo uporabniki, vljudna in korektna, ter da uporabniki ne bodo pošiljali mnenj, vsebin, komentarjev in drugih vsebin, ki so v kakršnemkoli pogledu neprimerne ali celo nezakonite za objavo na spletnih straneh.

Lastnik portala lahko pogoje uporabe portala www.narodne-pesmi.si spremeni brez predhodnega obvestila. V primeru kršenja pogojev uporabe bo lastnik portala uporabil pravna sredstva, ki so na voljo, kar zajema tudi pravico do blokiranja dostopa do spletnega portala z določenega spletnega naslova.

Skratka…

Če se z omenjenimi pravili ne strinjate, pač portala ne uporabljajte.

Torej…

Spletni portal Slovenske narodne pesmi je namenjen ohranjanju slovenske narodne in kulturne dediščine.

Veseli nas, da ga obiskujete, se naučite pesmi, jih zapojete in / ali zaigrate.

Na spletnem portalu ni prostora za kakršnekoli nezakonite, nelegalne, sovražne… in podobne neprimerne vsebine.

Prav tako tudi ne za takšne in drugačne neprimerne zahteve, želje, očitke, nevoščljivost, podtikanja…

In nazadnje…

Nazadnje še, prijatlji,
kozarce zase vzdignimo,
ki smo zato se zbratli,
ker dobro v srcu mislimo;
dókaj dni
naj živí
vsak, kar nas dobrih je ljudi!

dr. France Prešeren

Odpri mi kamrico

Prva in edina

Prva pesmarica s katero lahko melodije tudi poslušate in zraven zapojete.

KAKO POSLUŠAMO MELODIJO ?

Potrebujemo povezavo z Internetom in z vpisom ustrezne QR kode lahko melodijo takoj poslušamo.

S pomočjo QR kode imate neposreden dostop do vsake pesmi. QR kodo lahko z vašo mobilno napravo tudi skenirate in melodija vam bo takoj dostopna.

QR koda - Slovenske narodne pesmi

Pesmarica je lahko izvirno in privlačno darilo za vsakega ljubitelja Slovenskih narodnih pesmi.

Pesmarica je velikosti 148 x 210 mm ( format A5 ) in ima 72 strani, mehka vezava

Obišči spletno stran www.pesmarica.si

Naroči zdaj in prihrani 3 €

Cena pesmarice je 25,00 €, pri nakupu v naši novi spletni trgovini pa vam ponujamo popust v višini 3 € !

0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino