Maxbend

MAX BEND smo Aleš Benko, Boris Dečman in Damijan Oblak, trije prekaljeni in še vedno nadobudni fantje. Prihajamo iz okolice Domžal. Igramo plesno glasbo za staro in mlado do 100 let (starejši od 100 so lahko prisotni le v spremstvu staršev). Smo uigrana skupina z bogatimi referencami in izkušnjami.

Maxbend

GLASBENI PROGRAM, ki ga izvajamo, je skrbno izbran glede na vrsto prireditve in obsega kvalitetno izvajanje slovenske narodno in zabavne, popularne tuje glasbe, zimzelene uspešnice, rock’n’roll, latino, country in yugo uspešnice, skratka ni da ni. Ker spoštujemo izročilo bogate slovenske glasbene zakladnice, prisegamo na kombinacijo zabavne in narodno-zabavne glasbe, oplemenitene s sodobnimi ritmi, pri čemer seveda obvezno sodeluje “frajtonarca”. Po svetu hodimo z odprtimi očmi in ušesi, tako da v program takoj vklju?imo tudi najbolj vroče sveže uspešnice. Vsak svoj nastop popestrimo tudi s humorjem in povezovanjem programa, ki je prilagojen potrebam in aktivnostim prireditelja.

Naša posebnost je v tem, da na nastopih nismo “zvezde večera” ampak animatorji, katerih dolžnost in želja je obiskovalcem pričarati dober žur in nepozaben dogodek. V svoji vlogi uživamo, zato na nastopih vedno damo vse od sebe.

Izkušnje in ljubezen do glasbe smo strnili v svoj prvi avtorski projekt, ki je izšel junija 2005. Na zgoščenki z naslovom PRVI NA VASI je 10 skladb. Nekatere med njimi (Hladno pivo, Didl boogie woogie, Mini maxi…) imajo stalno mesto na slovenskih radijskih postajah. Predstavili smo se na prek 40 radijskih postajah, videli ste nas lahko v različnih TV oddajah (Z Natalijo pri Jožovcu, Tistega lepega popoldneva, E+…), številne TV postaje pa z veseljem vrtijo videospota Didl boogie woogie in Tvoj Koštrunček).

Ne obremenjujemo se s predalčkanjem glasbe po zvrsteh ali s filozofiranjem o tem, kaj je kvalitetno in kaj ne. V popularni glasbi ne odkrivamo tople vode ampak iščemo vse tisto, kar diši po veselju in zabavi. Glasba je torej namenjena ljudem brez predsodkov, vseh starostnih generacij, ki niso podvrženi amerikanizmu. Smo muzikantje s srcem in dušo, zato drugačnega načina kot je pozitivna naravnanost sploh ne poznamo. Naša glasba je torej namenjena širšemu krogu poslušalcev, saj ljudje v hitrem tempu vsakdana potrebujemo sprostitev in največkrat tudi razlog za veselje.

Vidite in slišite nas lahko v živo na:

– VESELICI
– POROKI
– ZABAVI
– RAZNIH SPREJEMIH IN OTVORITVAH
– SINDIKALNIH ZABAVAH
– 1000 IN ENI ŽURKI

ALI PA, ČE NAS NAJAMETE KAR SAMI.
PRAVIJO, DA SE SPLAČA !!!

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino