Lesena violina za shranjevanje čajnih vrečk

Vaša cena:

32,50

Naroči zdaj in prihrani !

Lesena violina  je namenjena tudi tebi. Izdelana je unikatno z ljubeznijo in je nekaj posebnega. Podari jo sebi ali svojim najbližjim.

[ Kupon oz. kodo za popust boste lahko vnovčili na blagajni ]

V leseno violino lahko shraniš tudi druge  manjše predmete in drobnarije…

Rok izdelave: 7 – 10 dni

VM Design - unikatni izdelki

Vsak izdelek podjetja VM Design je unikat. Tudi tvoj bo takšen. Lesena violina je primerna kot okras ali personalizirano darilo. Tako tvoji dragoceni čaji ostanejo na varnem, z vso svojo čudovito aromo. V leseno violino pa lahko shraniš tudi druge  predmete in drobnarije…

Pokliči nas ali nam napiši svoje želje. Podjetje VM Design ponuja profesionalno, kakovostno delo, z dotikom glamurja, ki bo tvojemu darilu dodalo poseben čar.

Opomba:

Les je naravni material, barve in izdelki lahko odstopajo od izdelkov na sliki in niso razlog za reklamacijo. Leseni izdelki niso primerni za stik z vodo. Na vse lesene izdelke  se lahko doda ( gravira ) ime, besedilo, tudi z različno barvo, pisavo (font), motivom in velikostjo. Za dolgo življenjsko dobo izdelka varujte pred visokimi temperaturami in vlago.  Pri naročilu z dodatnimi željami te bodo iz podjetja VM Design pred izdelavo kontaktirali.

Dodatne informacije

Dimenzije 19 × 10 × 47 cm
Proizvajalec

VM Design

Velikost pisave
Kontrast
0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino